• Dansk
  • Svenska
  • Norsk
Skandinaviens
Cuba Specialist

Visum till Kuba

Kubaresor lavar turistvisum till dig oavsett om resan är köpt genom oss eller inte 

Visum till Kuba inklusive leverans - pris endast DKK 585 pr. visum + DKK 150 i administration.

Nu kan du beställa visum till Kuba på denna hemsida. Den enklaste, mest prisvärda och snabbaste leverantören av visum till Kuba. Kubaresor lavar turistvisum till dig oavsett om resan är köpt genom oss eller inte (senast 21 dagar före avresa). Med expressleverans tillkommer en avgift på DKK 250 .

OBS! Vi kan inte göra visum för personer med följande nationaliteter: Kamerun, Eritrea, Etiopien, Ghana, Guinea, Kenya, Nigeria, Sierra Leone, Somalia, Afghanistan, Bangladesh, Filippinerna, Indien, Nepal, Pakistan, Sri Lanka, Irak, Iran, Syrien, Jemen.
Här bör du kontakta den kubanska ambassaden.

Kuba via USA

Ska du resa till Kuba från USA, kräver det en annan typ av visum än det vanliga turistvisumet. Tidigare har det inte varit möjligt att få detta visum i Danmark, men genom våra partner i USA och Kuba har vi nu möjlighet att erbjuda denna typ av speciell visum till skandinaviska medborgare. Detta visum kostar 1.385 DKK pr. visum, + 250 DKK för registrerad leverans, och beställas via svane@svanerejser.dk eller telefon +45 3535 5345. 

Beställ

Du kan beställa så många visum som du vill ha. Skicka oss beställningen och skriv in den adress du vill få ditt visum skickat till. I beställing bifogar du en bild av den första sidan i ditt pass (sidan med foto och personuppgifter) Du kan använda en bild från en skanner, kamera eller mobil.
Vi skickar visumet dagen efter betalningen har registrerats.

Viktig information

• Visum krävs till Kuba. Om du inte har ett visum till Kuba kan du nekas att gå ombord på planet.

• Visumet gäller i i 90 dagar. Detta kan förlängas med ytterligare 90 dagar på Kuba.

• Vi säljer turistvisum som anges i avtalet med den kubanska regeringen. Det innebär att våra visum är desamma som de som säljs av den kubanska ambassaden.

• Visumet är en fast handling (klistras inte in i passet) som tas om hand tills hemresan.

• Visumet till Kuba är giltigt minst 6 månader efter bokning . Detta innebär att du kan åka till Kuba när som helst som helst inom sex månader efter att ha fått ett visum . De 90 dagarna gäller från den dag du anländer till Kuba.

• Du behöver ett visum till Kuba varje gång du kommer till landet . Det betyder att om du flyger från Kuba till ett annat land och sedan återvänder till Kuba, behöver du ett nytt visum till Kuba (även om du bara är i transit och inte lämnar flygplatsen) 

• Du måste ha en giltig reseförsäkring (obligatoriskt). Om du ombeds att presentera detta på flygplatsen och inte har försäkring kräver immigrationsmyndigheterna att du tecknar försäkring på flygplatsen (mycket dyra) . Det rekommenderas att ha en överblick över vad försäkringen täcker på engelska.

bubble