• Dansk
  • Svenska
  • Norsk
Skandinaviens
Cuba Specialist

Autentiska Kuba

Vår mest populära rundresa i Kuba

På vår mest populära rundresa i Kuba besöker du fyra av de största städerna och de vackraste områdena på en 12 dagar lång resa. Under resan upplever du många sevärdheter på Kuba och ser både enastående natur och de många historiska och kulturella platser som gör Kuba till något alldeles unikt.

trinidad cuba

Resan i korthet

3 nätter i Havanna

Gå på upptäcksfärd i Kubas största stad som har en mängd spännande historiska byggnader och mysiga gator. Åk på rundtur i en öppen amerikansk bil från 50-talet, besök revolutionsmuseet och lär mer om Castro och Che Guevara eller sväng om i en salsalektion och känn de karibiska rytmerna. Havanna bjuder på oändliga möjligheter och du har gott om tid att upptäcka allt det härliga.

2 nätter i Viñales 

Den vackra dalen Viñales är en naturupplevelse utöver det vanliga. I den frodiga dalen finns många tobaksplantage som är urspunget för de berömda kubanska cigarrerna. Omkring dalen är det möjligt att gå på vandringstur eller cykla genom de vackra omgivningarna.

1 natt i Cienfuegos 

Staden som kallas för ”Sydliga Pärlan” är inte så stor men fantastiskt charmerande. Utforka den lilla mysiga stadskärnan eller njut av vattnet kring Cienfuegosbukten.

3 nätter i Trinidad

Upplev den gamla kulturhistoriska kolonialstaden och kullerstensgatorna som är med på UNESCO's världarvslista. I Trinidad kan du besöka den vackra stranden Ancon och passa på att njuta vid havet dessa sista dagar på resan.

1 natt Havanna 

En sista natt väntar i Havanna innan resan går hem, kanske ska du passa på att fynda några kubanska cigarrer eller en flaska kubansk rom att ta med hem.

Resan inkluderar flyg, övernattningar i casa particulares med frukost och transport på hela resan. Det är möjligt att köpa till extra dagar om du så önskar.

Pris från endast DKK 8.665,- per person i delat dubbellrum (utan flyg)

Läs mer på Svane Rejser

Kort til Autentiske Cuba

bubble