• Dansk
  • Svenska
  • Norsk
Skandinaviens
Cuba Specialist

Skräddarsytt Kuba-resor

Kuba är ett av världens mest spännande länder

På våre resor till Kuba finner ni ett land med en utrolig historia. På resor till Kuba finns natur, kultur, arkitektur, havet och de vackra stränderna. Inte minst människorna kommer att göra landet till en av de större turistdestinationerna. Efter diktatur och handelshinder öppnas nu landet på allvar upp mot världen. Passa därför på att se dagens kontrastrika och alltid välkomnande Kuba innan det förändras för alltid. 

Det er möjligt att kombinera Havanna och Varadero: en spännande och historisk resa till Havana och en sol- och badresa längs Varaderos vackra stränder. I Havanna står de kulturella härligheterna i kö och det är bara upp till dig själv att bestämma vad du vill se först. Har du inte varit i Havanna har du heller inte varit i Kuba. Havana kan inte jämföras med någon annan stad i världen. Efter några dagar åker vi till Varadero där resan avslutas som en strandsemester (all-inclusive hotell). Varadero är en härlig semesterort med några av de vackraste stränderna i hela världen. Här är det sol, sand och turkosblått hav så långt ögat kan nå.


havana by cuba

Startpaket flyg och två nätter i Havanna

Vi på Kubaresor erbjuder ett startpaket för de som själva vill arrangera sin resa.

Flygbiljetter med antingen KLM, Air France eller Air Canada inkl. två nätters inkvartering. 

Pris från endast DKK 5.998,- per person

NB: Gäller inte över jul, nyår och påsk


Trinidad cuba

Autentiska Kuba

Vår mest populära rundresa i Kuba där du besöker fyra av de största städerna och de vackraste områdena på en 12 dagar lång resa. Under resan upplever du många sevärdheter på Kuba och ser både enastående natur och de många historiska och kulturella platser som gör Kuba till något alldeles unikt.

Pris från endast DKK 9.990,- per person i delat dubbellrum

Läs mer her!  


americaner bil trinidad cuba

Exceptionella Kuba

Landet är ett unikt resemål – var annars hittar du en så romantisk och livlig stad som Havana? Var annars hittar du klassiska amerikanska bilar med rysk Lada-motorer? Var annars ser du revolutionsslagord vid sidan av vackra kolonialbyggnader? Kontrasterna är oändliga. Privata bostäder, vacker natur och många aktiviteter gör denna resa helt unik. Resor till Kuba med kvalitet.

Pris från DKK 17.990,- per person i delat dubbelrum

Läs mer her!


varadero beach cuba

Kultur- och Badresa Kuba

Denna 12 dagars resakombination gör det möjligt att kombinera Havanna och Varadero: en spännande och historisk resa till Havana och en sol- och badresa längs Varaderos vackra stränder. I Havanna står de kulturella härligheterna i kö och det är bara upp till dig själv att bestämma vad du vill se först.

Pris från DKK 12.888,- per person

Läs mer her!


Vi har flera skräddarsydda resor till Cuba. Det är helt upp till dig

Vackre Kuba

Upptäck Kuba i sällskap av andra resenärer, en berikande  upplevelse genom några av Kubas höjdpunkter. Vi startar i Havanna, staden  med sin oehörda charm och rika folkliv, för att åka vidare till Vinales på Kubas landsbygd bland tobaksfält och härlig natur, med avslut i  den coloniala staden Trinidad med sina vita hus och boulevarder. Staden som anses vara den vackraste på Kuba.

Pris från DKK 18.490,- per person

Läs mer her!

bubble