• Dansk
  • Svenska
  • Norsk
Skandinaviens
Cuba Specialist

Cuba Crossover - 12 dagar med engelsktalande reseledare

Denna ultimata Kubaresa på två hjul är en resa för de som önskar att vara aktiva

cykeltur cuba

Denna ultimata Kubaresa på två hjul är en resa för de som önskar att vara aktiva och som samtidigt vill njuta av det fantastiska landskapet på nära håll. Man behöver inte vara i toppform för att deltaga på resan, men det är en fördel att vara van vid att cykla då vi cyklar från 10-55 km per dag.

Resan tar er genom några av de absolut vackraste områdena i Kuba och ni upplever det karibiska landskapet under 10 dagar på cykel. Turen startar i Havanna och går vidare till Viñales-dalen, den världsberömda tobaksregionen. Vi cyklar genom vackra plantage och njuter av det hänförande landskapet. Turen går vidare till Pinar del Rio-regionen där vi besöker paradisön Cayo Jutìas innan vi cyklar österut mot de vackra städerna Cienfuegos och Trinidad, båda finns med på UNESCO's världsarvslista.

Vi cyklar längs foten av bergen Sierra Escambray mot Varadero där tre dagars avslappning väntar er innan vi tar den sista sträckan tillbaka till Havanna. Det är naturligtvis möjligt att kombinera cykelturen med fler dagar i Kuba, allt efter era önskemål.
På alla cykelturer följer en lokal expert med, som lyfter fram det bästa av Kuba

Priset inkluderar övernattningar, cykelhyra, transport av bagage, lokal engelsktalande reseledare, flera måltider och entreer till museum och liknande.

Avresedatum är fastsatta och är med garanterad avresa.

Pris från DKK 9.998,- per person i delat dubbelrum

OBS: Priset är UTAN flyg! 

Läs mer på Svane Rejser

Kort cuba

bubble